Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 224
Modifications and Alternatives to the Tests of Levene and Brown & Forsythe for Equality of Variances and Means
(UNIV NAC COLOMBIA, DEPT ESTADISTICA, 2008)
The usual tests to compare variances and means (e. g. Bartlett`s test and F-test) assume that the sample comes from a normal distribution. In addition, the test for equality of means requires the assumption of homogeneity ...
Modificaciones y alternativas a las pruebas de levene y brown and amp; forsythe para la igualdad de varianzas y medias
(Universidad Nacional de Colombia, 2008)
Las pruebas habituales para comparar varianzas y medias (por ejemplo, la prueba de Bartlett y la prueba-F) suponen que las muestras provienen de poblaciones con distribuciones normales. Para probar la igualdad de medias, ...
Efecto del tipo de fibra y concentración de bacterias probióticas sobre las características fisicoquímicas, microbiológicas y aceptabilidad general en helado tipo crema.
(Universidad Privada Antenor Orrego - UPAO, 2019)
Se evaluó el efecto de la adición del polvo de residuo de pulpa de naranja (Citrus X sinensis) o cáscara de arándano (Vaccinium corymbosum L.) (0.5 y 1.00%) y concentraciones de bacterias probióticas (3.00 y 5.00%) sobre ...
Efecto de la proporción grasa: harina de quinua (chenopodium quinoa): carragenina lambda sobre la textura, color y aceptabilidad general de salchicha de pollo tipo frankfurter
(Universidad Privada Antenor Orrego - UPAO, 2015)
Preditores da Síndrome de Burnout em enfermeiros de serviços de urgência pré-hospitalar
(Escola Paulista de Enfermagem, Universidade Federal de São Paulo (UNIFESP), 2012-01-01)
OBJECTIVE: To analyze the predictors of burnout syndrome presented by nurses from the mobile prehospital emergency services. METHODS: A descriptive, exploratory, quantitative study with 38 nurses. A structured questionnaire ...
Efecto de la proporción grasa: harina de quinua (chenopodium quinoa): carragenina lambda sobre la textura, color y aceptabilidad general de salchicha de pollo tipo frankfurter
(Universidad Privada Antenor Orrego - UPAO, 2013)
Se evaluó el efecto de la proporción de grasa: harina de quinua (Chenopodium
quinoa): carragenina lambda (20:0:0, 17:2:1, 14,75:4:1,25 y 12,5:6:1,5%) sobre la
textura, color y aceptabilidad general de la salchicha de ...
Cimentação de coroas com fosfato de zinco sobre munhões de liga de titânio, irradiados ou não por laser
(2010)
By means of tensile strength, NiCr total crowns were removed from machine-made conical abutments composed by an Ti-6Al-4V alloy. In a total of 20 abutments, 10 were used with it surface presenting high smoothness and 10 ...
Avaliação das dimensões e relacionamento dos arcos dentários após tratamento com Bionator de Balters
(2010)
The deficiency of data in the literature took us to evaluate the Bionator of Balters appliance in the alterations of the dimensions and the relationship of the dental archs in children with malocclusion Class II, division ...